Inboedel

De voorwerpen in uw woning kunnen op veel manieren beschadigd raken. De financiële gevolgen hiervan zijn vaak groot. Met een inboedelverzekering bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van deze schade. Over het algemeen dekt een inboedelverzekering schade aan de goederen in uw huis als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm, diefstal, neerslag, bliksem, vorst of een explosie. Ook kunt u zich verzekeren met een allriskdekking. U bent dan bijvoorbeeld ook verzekerd als u een pot verf op uw vloerbedekking laat vallen of een glas water op uw computer.

Het is ook mogelijk om een extra kostbaarhedenverzekering af te sluiten.

Naast directe schade aan de inboedel zijn ook bepaalde kosten gedekt, zoals de kosten van het opruimen na een schade of de kosten voor het opsporen van de oorzaak van een lekkage. Voor schade aan het huis zelf sluit u een opstalverzekering af.

Assurantiekantoor van der Goes helpt u graag met een inboedelverzekering die past bij uw woonsituatie. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek of maak een afspraak via info@vd-goes.nl of telefoon: 023 – 525 68 25.

Voor meer informatie over de inboedelverzekering kunt u ook terecht bij het verbond van verzekeraars.