Persoonlijke verzekeringen

Het is verstandig om u goed te verzekeren. Welke verzekeringen voor u allemaal nodig zijn hangt af van welke risico’s u wilt afdekken. Denk bijvoorbeeld aan een reisverzekering. Dit is geen verplichte verzekering maar het is wel heel plezierig om een reisverzekering te hebben als er van alles mis gaat op vakantie. Hetzelfde geldt voor een annuleringsverzekering. U beslist of u er een wilt afsluiten.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Hiervoor heeft u een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Soms krijgen partijen een geschil. In dat geval is een rechtsbijstandverzekering aan te raden. U krijgt dan juridisch advies. Tot slot kunt u zich verzekeren tegen ongevallen.

Een ziektekostenverzekering is een verplichte verzekering voor elke Nederlander boven de 18 jaar. Kiest u voor alleen een basispakket of een uitgebreidere dekking met of zonder tandartsverzekering?

Kortom, er is veel mogelijk en een standaard oplossing is er niet echt. Wij adviseren u heel graag. Maak hiervoor een afspraak dan nemen we alle mogelijkheden met u door.